Agnes Jongerius en Paul Tang in Nijmegen

9 april 2019

De verkiezingen voor de provinciale staten zijn pas nét achter de rug. Toch gaan we direct opnieuw aan de slag! Op 23 mei zijn immer de Europese verkiezingen. Meer dan ooit zijn deze van belang. In heel Europa zien we dat populistische partijen aan terrein winnen. Daar zullen wij – de PvdA – een hoorbaar geluid tegenover moeten stellen. In het kielzog van Frans Timmermans, Agnes Jongerius, Paul Tang en Kati Piri moeten we keihard campagne gaan voeren! Om ervoor te zorgen dat iedereen goed geïnformeerd; en vol enthousiasme de straat op kan, heeft de PvdA Nijmegen twee activiteiten in het vooruitzicht. Natuurlijk zijn ook leden die niet uit Nijmegen komen van harte welkom!

 

De PvdA in Europa – Agnes Jongerius


Niemand minder dan Agnes Jongerius komt op 15 april naar Nijmegen. Zij zal met ons in gesprek gaan over verschillende thema’s. Wat heeft de PvdA de afgelopen jaren in Europa gedaan; wat wil de PvdA de komende jaren bereiken? Wat gaan wij doen op belangrijke thema’s als oneerlijke concurrentie op de arbeidsmarkt, belastingen voor multinationals, duurzaamheid en vluchtelingenopvang? Op al deze thema’s gaan we met elkaar, en met Agnes Jongerius in gesprek.

Wat: de PvdA in Europa
Waar: 
Thiemeloods (Leemptstraat 34, 6512 EN Nijmegen)
Wanneer: 
15 april, om 19:00

 

Campagne kick-off – Paul Tang


Het officiële startschot voor de campagne vindt plaats op vrijdag 3 mei. Paul Tang haalt de trekker over. Onder bevlogen leiding van Paul Tang luiden we de campagneperiode in. Het belooft vooral een gezellige avond te worden, waarop het belang van de EU, de PvdA en een goede campagne centraal staat. Op deze avond hebben we voor iedereen flyers en posters, zodat de hele stad kan zien dat wij staan voor een zeker, en sterk Europa.

Wat: campagne kick-off
Waar: 
Café Samson (Houtstraat 4, 6511 JN Nijmegen)
Wanneer: 
3 mei, inloop om 19:00; start 19:30

 

Doe mee!

Tot slot; een campagne organiseren doe je niet alleen. De afdeling is met het voorbereidende werk bezig, en kan daar zeker nog wat hulp bij gebruiken! Wil jij de campagne mee-organiseren en zorgen dat de PvdA op de kaart komt? Stuur dan een e-mail naar Nijmegen@Pvda.nl