Fractievolger

Pearl van Neer

Pearl van Neer

Over Pearl van Neer

Pearl van Neer wil zeker zijn van de hulp die mensen nodig hebben.

Achtergrond
Ik heb al veel plekken in Nijmegen mijn thuis mogen noemen. Ik ben geboren in de Benedenstad, heb gewoond in de Hazenkamp en later als student in het Waterkwartier. Op dit moment woon ik met veel plezier in Nijmegen-Oost. In al die wijken werd mij één ding duidelijk. Nijmegenaren ontvangen mensen met open armen. Of het nu de vluchtelingen in Heumensoord zijn of de vele lopers bij de Vierdaagse: iedereen is welkom. Daar mogen we trots op zijn. Doorzetten zit in mijn bloed. Waar ik ooit begon met een vmbo-advies rond ik nu mijn hbo-studie bestuurskunde af. Ik weet hoe belangrijk het is dat kinderen alle hulp krijgen die ze nodig hebben op school. Alles eruit halen wat erin zit!

Ambities
Met veel plezier wil ik mij daarom inzetten voor alle Nijmegenaren. Dit deed ik al bij de Jonge Socialisten, en na wat ervaring in Den Haag te hebben opgedaan, sta ik te trappelen om voor Nijmegen aan de slag te gaan! Ik vind het belangrijk dat PvdA Nijmegen zich de komende vier jaar inzet voor meer betaalbare woningen in Nijmegen. Starters en jonge gezinnen moeten vaak nog te lang wachten op een geschikt huis. Kinderen moeten naar muziekles kunnen of mee kunnen gaan op schoolreisje. Alles eruit halen wat erin zit!Voor mensen die schulden hebben is het leven niet makkelijk. Daarom wil ik proberen om de schuldhulpverlening beter en vooral menselijker te organiseren.

De kandidaatstellingscommissie over Pearl
Pearl (24) is een politiek talent. Ze is vice-voorzitter van de Jonge Socialisten Arnhem-Nijmegen. Pearl is een geboren en getogen Nijmeegse. Ze studeert bestuurskunde in Den Bosch, en heeft bewezen door te kunnen zetten. Pearl heeft stage gelopen bij de PvdA-fractie in de Tweede Kamer en kent daarmee de politiek van binnen uit. Ze levert een frisse en zakelijke inbreng.

Direct contact: pearlvanneer@gmail.com