Werkgroep PvdA Duurzaamheid | Aardgasloos

De werkgroep Aardgasloos van PvdA Nijmegen adviseert de fractie over het brede thema duurzame energie in onze gemeente, meer in het bijzonder het proces om te komen tot aardgasvrije wijken.

De werkgroep PvdA bestaat uit 6 leden en adviseert de fractie over het ingewikkelde proces om te komen tot een aardgasvrije warmtevoorziening in Nijmegen. Belangrijke thema’s: warmtenetten, geothermie, wijkwarmteplannen. Waar dat aan de orde is behandelt de werkgroep ook andere thema’s rond duurzame energie. Waar relevant organiseert de werkgroep informatie-bijeenkomsten voor leden of voor de Nijmeegse bevolking. De werkgroep komt bijeen gericht op commissievergaderingen op haar werkgebied.

Leden van de werkgroep

Uw kennis delen met de werkgroep PvdA Aardgasloos?

Heeft u specifieke expertise of praktijkervaring binnen de scope van werkgroep PvdA Aardgasloos? Wilt u deze delen? Neem dan contact op met de voorzitter. PvdA Nijmegen staat altijd open voor input; dat zorgt voor optimale beleidsbeslissingen. In overleg met de werkgroep kunt u uw kennis of ervaring één-op-één delen, of bijvoorbeeld tijdens een bijeenkomst met de hele werkgroep. Natuurlijk kunt u ook altijd direct contact opnemen met de PvdA-gemeenteraadsfractie.

Lid worden van de werkgroep PvdA Aardgasloos?

Wilt u zich toch aanmelden voor deelname aan de werkgroep? Stuur dan een e-mail. Op dit moment heeft de werkgroep ruimte voor mensen betrokken bij wijkwarmteplannen.

Contact met de werkgroep PvdA Aardgasloos

  • Chris Peeters (voorzitter)
  • Telefoon: 024-3564136

De warmtevisie van de gemeente Nijmegen beschrijft de route naar een aardgasvrij Nijmegen.

 

 

Neem contact op

Laat uw informatie achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.