Ombudsteam

Het gebeurt nogal eens dat mensen in de knoop komen met regels en regelingen die bijvoorbeeld te maken hebben met financiële ondersteuning of woningtoewijzing. Vaak hebben mensen zelf al van alles geprobeerd om het probleem op te lossen. Misschien is dit bij jou, een vriend of familielid ook aan de hand? Het ombudsteam PvdA Nijmegen is er voor jouw problemen met gemeente of instanties in Nijmegen. Wacht niet langer en neem contact met ons op.

Waarvoor is een ombudsteam?

Het ombudsteam kijkt kosteloos of het je met jouw probleem kan helpen. Het ombudsteam heeft leden die verstand hebben van gezondheidszorg, financiële regelingen, belastingen en woningbouw. Als jouw probleem zich bij meer mensen voordoet, kan het wellicht bij de gemeenteraad aangekaart worden.

Contact opnemen met het ombudsteam Nijmegen

Je kunt op drie manieren met ons in contact komen:

  • Telefoon 06 18 973 003
  • Email ombudsteamnijmegen@pvda.nl
  • Onderstaand contactformulier invullen
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Indien wij je telefonische oproep gemist hebben bellen wij je zo spoedig mogelijk terug om jouw vraag of klacht te bespreken.

E-mails en ingevulde contactformulieren beantwoorden wij binnen een week. Soms is het nodig om dan nog een telefonische afspraak of een afspraak bij je thuis te maken. 

Meer informatie?

Bekijk voor meer informatie en het filmpje van landelijk partijvoorzitter Hans Spekman over het ombudswerk of lees de verhalen van mensen die we hebben geholpen.

Snel contact

Snel contact

Fractievoorzitter Ammar Selman T 06 45 13 18 47

Of mail/kom langs