Ma 05-02-2018: Wij praten met jou & gratis bier

5 februari 2018

Plaagstootje PvdA: gratis bier tijdens VVD–GroenLinks-debat op universiteit

 ‘GroenLinks en VVD praten over jou, wij praten met jou!’, onder dat motto trakteren jonge kandidaat-raadsleden van de Partij van de Arbeid alle geïnteresseerde studenten op een drankje aanstaande maandagmiddag in het CultuurCafe op de universiteit.

Op maandagmiddag 5 februari 2018 vanaf 16.00 tot 17.30 uur zijn PvdA-lijsttrekker Ammar Selman en kandidaat-raadsleden Charlotte Brand (nr 2), Pearl van Neer (nr 4), David Campbell (nr 5) en Jop Tangelder (nr 8) aanwezig in het CultuurCafe (Mercatorpad 1) om met studenten in gesprek te gaan over politieke onderwerpen die hen bezighouden. ‘Elders op het universiteitsterrein kun je toehoren hoe Tweede Kamerleden van VVD en GroenLinks elkaar vliegen afvangen, maar de Nijmeegse PvdA gaat liever met jou in gesprek. Betaal jij veel te veel voor een veel te kleine kamer? Kun je na je studie aan een woning komen in Nijmegen? Wat wil je kwijt over het culturele aanbod, de veiligheid of het sportbeleid van de stad?’, aldus de PvdA in een oproep aan studenten.

Organisator Jop Tangelder: ‘Het is een plaagstootje naar VVD en GroenLinks, maar wel met een serieuze ondertoon. Zij gaan voor een zaaltje staan om met elkaar te debatteren, maar nodigen de andere partijen niet uit. Wij gaan liever echt in gesprek met de Nijmeegse studenten, dan over ze te praten’.